Over ons

 

Reha is onderaannemer in kabelwerken, leidingwerken en preventief onderhoud aan buitenverlichting. Aan het roer van Reha staan Resco Duparant en Hans van der Vlist, wij zitten al meer dan 25 jaar in het vak en hebben Reha opgebouwd tot wat het nu is.

Historie
We hebben beiden een lange geschiedenis in het vak. In 2004 begonnen we met raketpersingen naast onze reguliere baan. Toen Reha begon te groeien, zijn we er volledig voor gegaan en hebben we onze diensten uitgebreid met het leggen van kabels en leidingen en de raketpersingen gelaten voor wat het was. Ook zijn we vanaf toen begonnen met het remplaceren en onderhouden van openbare verlichting. We werken voornamelijk met vaste opdrachtgevers in heel Noord-Nederland.

Veiligheid
Inmiddels hebben we ons als onderaannemer stevig geprofileerd in het werkveld. We werken veilig, gezond en milieuvriendelijk en dat levert ons een VCA* certificaat op dat we ieder jaar laten toetsen. Ook is al ons personeel in het bezit van een geldig VCA* certificaat en hebben alle medewerkers de cursus Veilig Werken aan de Weg gevolgd. Daarnaast zijn sommige personeelsleden BHV’er en hebben enkelen de cursus VIAG gevolgd om gassanering uit te kunnen voeren. Ook zijn er enkele medewerkers bezig met de opleiding voor E-monteur en het behalen van het BEI certificaat.

Flexibiliteit
Flexibiliteit is het woord dat ons het meeste kenmerkt. Onze vaste medewerkers zijn breed opgeleid, ervaren en verstaan hun vak. Dat biedt ons de mogelijkheid snel te schakelen wanneer dat van ons wordt gevraagd. Onze planning is zo flexibel dat we ons gemakkelijk kunnen aanpassen aan onze opdrachtgever. Dat vinden wij juist ook het mooiste van het vak: geen dag is hetzelfde.

 

Neem contact met ons op!