VCA* certificaat

 

Veiligheid, Gezondheid en Milieu
We hechten bij Reha veel waarde aan onze werkomstandigheden en de invloed hiervan op de samenleving. Iedereen wil ‘s avonds natuurlijk veilig thuiskomen. Wij voeren werkzaamheden uit met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Het gaat dan bijvoorbeeld om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Daarom doen we er alles aan om zo veilig mogelijk te werken. Zo werken we in veiligheidskleding, maken gebruik van een veilige afzetting bij onze werkplek en gebruiken bepaalde materialen die milieuvriendelijk zijn. Om dit ook aan potentiële opdrachtgevers te laten zien, vinden we het belangrijk om aan bepaalde kwaliteitseisen te voldoen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Hiervoor is de VCA certificering ingesteld.

Reha werkt officieel veilig en milieuvriendelijk
Bij Reha staat veilig werken hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook in het bezit van het VCA* certificaat 2008/5.1. dat geldig is tot 04-09-2018. De certificering is getoetst door C+ certificering. We laten ons ieder jaar toetsen voor het VCA certificaat. Wij bezitten een VCA certificering voor het gehele bedrijf: het onderhoud van het materiaal dat we gebruiken, de werknemers, veilige werkomstandigheden en milieuvriendelijkheid. Onze vaste medewerkers zijn ook in het bezit van een VCA* certificaat. Daarbij volgen zij de cursus ‘Veilig werken aan de weg’ bij HOC Opleiding en training in Zuidlaren. Ook laten zij zich bijscholen. Daarnaast zijn wij bezig het wagenpark te vernieuwen naar de euro VI emissienorm. Op deze manieren blijven wij er alles aan doen om het VCA* certificaat te behouden.

 

Neem contact met ons op!