Hoogwerker werkzaamheden

 

Preventief onderhoud aan buitenverlichting
Buitenverlichting is erg belangrijk voor de verkeersveiligheid. Denk aan straatverlichting, verkeerslichten of andere lichten langs openbare wegen. Om te voorkomen dat verlichting niet (goed) werkt en daardoor de verkeersveiligheid niet meer gegarandeerd kan worden, is preventief onderhoud noodzakelijk. Juist de buitenverlichting is extra kwetsbaar voor slijtage. Bij Reha bent u aan het juiste adres om onderhoud aan buitenverlichting uit te voeren. Wij zetten onze hoogwerker in voor deze werkzaamheden en voor het schoonmaken en remplaceren (vervangen) van lampen, lichtmasten en armaturen.

Hoe voeren wij onderhoud voor u uit?
Wij voeren graag voor u het (preventief) onderhoud van de buitenverlichting uit met onze hoogwerker. Reha is op dit moment bezig om de norm van ons wagenpark op te schroeven naar euro VI, om luchtvervuiling tegen te gaan. Het is voor ons erg belangrijk om zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan.

Heeft u een vraag of opdracht? Dan gaan we graag met u in gesprek om het project vast te stellen. Vervolgens schakelen wij de juiste monteurs en medewerkers in. Met onze hoogwerker voeren wij vervolgens uw werkzaamheden naar uw wens uit. Of u nu verkeerslichten wilt repareren of 10.000 lampen wilt vervangen, Reha voert het voor u uit.

 

Neem contact met ons op!