Kabelwerken

 

Op zoek naar uw partner in leidingwerk?
Zoekt u een betrouwbare en flexibele expert in leidingwerk en kabelwerk? Heeft u met spoed iemand nodig om voor het kabels leggen en leidingen leggen? Met Reha is uw vraagstuk in kabelwerken zo opgelost. Wij voeren uw werkzaamheden snel en veilig uit. Wij leggen kabels en leidingen aan en voeren diverse werkzaamheden rondom het leggen van de kabels uit.

Al uw kabelwerk en leidingwerk geregeld met Reha
Reha legt en onderhoudt kabels en leidingen voor diverse doeleinden. Wij leggen bijvoorbeeld middenspanningskabels, CAI kabels (ook wel COAX kabels genoemd) voor televisie, HDPE buizen voor glasvezel en signaleringskabels. Daarnaast voeren we gassanering en kabelsanering uit. Ook leggen we rioolbuizen. We kunnen tevens nieuwe lichtmasten plaatsen met onze handige paalklem die op onze kraan zit gemonteerd. Hiermee zijn we in staat een nieuwe lichtmast altijd zorgvuldig en recht te plaatsen. Bekijk het filmpje hiernaast voor een demonstratie.

Wat kunnen we voor u betekenen?
We hebben ervaren kraanmachinisten en grondwerkers die de grondwerken uitvoeren en weten hoe je veilig kunt graven. Als er niet gegraven kan worden, voeren we soloboringen uit waarbij we een raket door middel van lucht onder de grond door schieten waarna we een buis plaatsen. Onze ervaren medewerkers sluiten tevens kabels aan en voeren leidingwerk en kabelsanering uit. Zoekt u met spoed een onderaannemer? Reha reageert snel op uw vraag in kabel- en leidingwerk.

Alles wat er in of uit de grond gaat, kan Reha voor u aanleggen. Wij werken voornamelijk als onderaannemer en zijn betrokken bij diverse projecten. Ons werkgebied bevindt zich in geheel Noord-Nederland. 

Heeft u een vraag?

 

Neem contact met ons op!